Nieuws

Kelly wint song of the year award!

Tijdens de OGIMA awards wint Kelly song of the year. Deze met Arron Storey geschreven en geproduceerde song blijft speciaal!

Nieuwe Video

De officiële videoclip van Let's Go! staat nu online en je bekijkt hem hier: VevoLet's Go!

De nieuwste track is nu overal beschikbaar!London!

26 mei is het zover. Dan komt de eerste originele release uit sinds het album. Tinten van zomer met genre overstijgende muziek!Valentijns release

Deze valentijnsdag is een nieuwe cover uitgekomen van Here Right Now. Het eerste duet met Danielle Rinsma is hier al te vinden!

Nieuwe video

De live video van Too Little I Love you's is NU uit! Deze is opgenomen tijdens het album release concert op 7-5-2022 in Theater de Leeuw.

Videoclip voor Kelly is uit!

Vanaf vandaag is de video van Kelly live. Deze is geschoten door Manon Roosjen.


Nu ook te vinden op VEVO!

Sinds deze week zijn video's te vinden op het kanaal van VEVO.


'You Beside Me' is uit!

Terwijl 'Untouchable' nog geen maand geleden uit kwam is de nieuwe single alweer uit. Stream hem overal, of kijk de lyric video hier!


'Untouchable' is uit!

Over enkele uren zal de bijbehorende lyric video ook in premiere gaan op YouTube.


Pre-save 'Untouchable'

Vanaf nu kun je de nieuwe single van Cas du Pree pre-saven. Dit houd in dat deze aan je afspeellijst wordt toegevoegd wanneer deze beschikbaar is op 04.03.22.

Release datum album

Dat het album 'Getting To Know Me' eraan komt is geen verrassing. Dat deze 6 dagen later uit komt na een live concert wel. Daarmee staat het album gepland op 13 mei, na het concert op 7 mei in Arnhem.