OVER MIJ


Cas - Gemaakt door Photasia
Cas - Gemaakt door Photasia

Ik ben Cas,

Een jonge man van 33 jaar. Al sinds kleine jongen wilde ik zingen en dansen en niets liever dan naar het Conservatorium van Rotterdam. Dat laatste is helaas nog niet gelukt.

Ik ben opgegroeid met verschillende stijlen muziek. Zo werd er regelmatig ABBA, Queen, Pink Floyd, en UB40 gedraaid.

Toch bleek ik na het horen van Celine Dion al snel een voorliefde te hebben voor ballads. Die liefde ben ik later tot uiting gaan brengen en al snel deed ik mee aan verschillende talentenjachten. Mijn eerste talentenjacht was het Vara Kinder Songfestival. Hier werd ik tweede van Zuid-Holland. Ik wilde meer, maar had het lef niet de stap naar de muziek te nemen.

In 2019 voelde ik dat mijn jaar was aangebroken en ben ik mijn eigen A capella vocal group FreshTone begonnen.

Met de nodige vrienden en connecties die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan heb ik mijn stem vorm weten te geven. Ik ben een tenor met een bereik van E2 tot G5. Dat maakt dat ik veel nummers kan zingen.


VRIENDEN

De afgelopen jaren heb ik het genoegen gehad om vele zangers, zangeressen en muzikanten te mogen leren kennen. Met de meesten werk ik nog regelmatig samen.

Sandra de Bruin - Pianiste / Dirigent / Repetitor

Frans Rinsma - Trompettist / Arrangeur / Producer

Karel Tadema - Gitarist / Componist / Arrangeur

Linda de Wit - Zangeres

Charlotte Oosterwegel - Zangeres

Studio Barne - Producer


Uitvoeringen kunnen daarom altijd op wens aangepast worden zodat we de juiste setting voor het moment kunnen neerzetten. Als je benieuwd bent wat de mogelijkheden zijn, neem dan vooral contact op!

Cas - Gemaakt door Wessel Donkervoort
Cas - Gemaakt door Wessel Donkervoort